Keskerakonna peasekretär sai virna parkimistrahve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimistrahvi kviitung.
Parkimistrahvi kviitung. Foto: Liis Treimann

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal sai aasta lõpul 18 päeva jooksul viis parkimistrahvi, mida ta polnud eilseni ära maksnud.

«Kaks tükki olen saanud ja need pika aja jooksul ära maksnud,» ütles Toyotat vaheldumisi oma elukaaslasega juhtiv Priit Toobal esialgu Õhtulehele.

Maksmata trahvidest pole tal aimugi – Toobal väidab, et on Suure-Jaani valda sisse kirjutatud ja käib seal harva – kuid küsimusele, kas ta siis trahvilipikut ei näinud või seda ei jäetudki, ta ei vasta.

Viiest maksmata parkimistrahvist – kokku 153,4 eurot – tunnistab Toobal kolm omaks, kui kuuleb, et need on tehtud Toom-Rüütli tänaval, kus asub Keskerakonna büroo.

«Üldiselt ma telefoniga pargin, aga asi on selles, et kui ma autost väljudes telefoniga räägin, siis pärast enam meelde ei tule,» selgitas Toobal, kes lubas kohe pärast Õhtulehe kõnet saadud trahvid ära maksta.

Täna teatas Keskerakonna peasekretär Postimees.ee'le, et on trahvid ära maksnud. «Vabandan seoses parkimistrahvidega ja nende seni mittetasumisega Tallinna linnas. Need olid tõepoolest vaid hooletusest, kuid see pole õigustus. Olen tänaseks oma parkimistrahvid tasunud ning luban edaspidi neid enam mitte saada. Samas kutsun üles ka kõiki teisi seadusi ja kordi täitma,» märkis Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles