Savisaar toetaks USA presidendina Donald Trumpi (4)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar teatas oma Lõuna-Eesti visiidil, et toetaks Ameerika Ühendriikide järgmise presidendina vabariiklaste kandidaati Donald Trumpi.

Savisaare esmaspäeval alanud Lõuna-Eesti visiidi esimene kohtumine toimus Tartumaal Rõngus, kirjutab Keskerakonna vaateid propageeriv Kesknädal. Savisaar rääkis kohalike inimestega kohtudes järjest ebastabiilsemaks muutuvast maailmast ja Eesti kõige põletavamatest teemadest nagu presidendivalimised ja haldusreform.

«Tartumaa rahvast erutasid kõige rohkem e-valimised, valitsuse jõhker käitumine põllumeestega, korruptsioon ja Eesti riigi kaitsetus. Rõngu inimesed ja Edgar Savisaar toetaksid USA presidendikandidaatidest Donald Trumpi,» kirjutab leht, mille kohaselt rõhutas Savisaar kohtumisel, et vaja on revolutsiooni.

Savisaare visiidil, mis täna jätkub kohtumistega Võrus ja Valgas, osalevad ka Keskerakonna Tartumaa piirkonna esimees Peeter Ernits, erakonna peasekretär Oudekki Loone ning riigikogu liikmed Olga Ivanova ja Marika Tuus-Laul.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles