23 kultuuri- ja ühiskonnategelast kutsuvad valijamehi hääletama Mart Helme poolt (18)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Helme.
Mart Helme. Foto: Margus Ansu

23 kultuuri- ja ühiskonnategelast kutsuvad ühisavalduses valimiskogu liikmeid üles hääletama laupäeval Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) presidendikandidaadi Mart Helme poolt.

Toetusavaldusele allakirjutanute arvates oleks just Mart Helme selline president, kes lähtuks oma tegevuses eesti rahvuse, keele ja kultuuri säilimise kõrgeimast imperatiivist, kuulaks rahva häält ja seisaks tõemeeli demokraatia eest ning orienteeruks nii välis- kui sisepoliitikas.

«Eesti on väärt aatelist, julget, ausat, tarka ja elukogenud presidenti,» seisab 23 kultuuri- ja ühiskonnategelase allkirjastatud toetusavalduses. 

Allakirjutanud: Rait Erikson, Indrek Hargla, Markus Järvi, Brad Jurjens, Tajo Kadajas, Indrek Kalda, Helle Karis, Harri Kingo, Raimondo Laikre, Risto Laur, Tiiu Laur, Piia Paemurru, Jüri Pino, Toomas Rull, Emil Rutiku, Sven Sildnik, Tõnu Talve, Ants Taul, Triinu Taul, Jaak Valge, Veiko Vihuri, Lauri Viikna, Varro Vooglaid.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles