Ühtse Venemaa duumasaadik viskus Savisaare kaitsele (16)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Jaanus Lensment

Vene võimupartei Ühtne Venemaa duumasaadik Vitali Milonov ütles ERRi uudistesaatele «Aktuaalne Kaamera», et Edgar Savisaar ja tema kaaslased on langenud «pretsedenditu tagakiusamise ohvriks».

«Meie Vene õiguskaitseliikumine jälgib muidugi väga tähelepanelikult, kuidas Eestis rikutakse inimõigusi,» ütles Milonov.

«Pretsedenditu tagakiusamine, mille ohvriks sai Eesti patrioot Edgar Savisaar ja tema kaaslased, on muidugi selge näide neoliberaalsest fašismist, mis dikteerib oma reegleid Euroopas ja hävitab neid poliitikuid, kes seisavad Eesti rahva huvide eest ja tegutsevad naabritega sõpruse ja rahuliku kooseksisteerimise huvides,» jätkas duumasaadik. 

Varasemalt on partei Ühtne Venemaa esindajad öelnud, et peavad just Keskerakonda selleks, kellega neil on kõige rohkem ühiseid väärtusi ning kellelt oodatakse võimuletulekut.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles