Väikelinna ärritaja (25)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

​Ühe väikelinna maailmakuulsaks tegemiseks pole vaja paksu rahakotti ega suurt turundajate armeed – Rakveres piisab ajakirjanike ja turistide kohalemeelitamiseks säravate ideedega linnakunstnikust Teet Suurest, kelle ettevõtmised on osa linnarahvast korralikult välja vihastanud.

Teet Suure tehtud Rakvere jõulupuu hammasrattad liiguvad kolmel eri kiirusel. / Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja
Teet Suure tehtud Rakvere jõulupuu hammasrattad liiguvad kolmel eri kiirusel. / Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

«Ega see väljamõtlemine pole midagi erilist, aga siin on lihtsalt julgust need asjad ära teha,» lausub Rakvere linnakunstnik Teet Suur. «Tunnistan, et minu eriskummalised jõulupuud on kohapeal üksjagu pahameelt tekitanud. Üks mees käis selle puu tegemist mitu korda vaatamas ja torises kogu aeg, et see on nii kole ja selle võiks panna linnas ükskõik kuhu, aga mitte keskväljakule.»

Kommentaarid (25)
Copy
Tagasi üles