Leht: keskkonnainspektor lasi ilma loata maha punahirve (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punahirv. Pilt on illustreeriv.
Punahirv. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Detsembris tulistas keskkonnainspektor Arseni Eller üliharuldast punahirve, jahiseltsil selleks luba ei olnud, kirjutab Lääne Elu.

Juhtumi asjaolusid uurib keskkonnainspektsioon, alustatud on väärteomenetlust. Keskkonnainspektsiooni avalike suhete nõunik Leili Tuul ütles Lääne Elule, et keskkonnainspektsiooni inspektor võttis osa 10. detsembril Martna jahiseltsi maadel peetud jahist, kus kütiti punahirv, kelle laskmiseks puudus jahiseltsil luba.

Juhtumit uurib inspektsiooni Harjumaa osakond, sest arvatav tulistaja Arseni Eller ise töötab Läänemaa büroos. Eller ütles esmaspäeval Lääne Elule, et uurimise praeguses faasis ei soovi ta juhtunut kommenteerida.

Punahirv lasti maha 10. detsembril Martna jahiseltsi maadel, täpsemalt Kirnas, kus haavatud loom pages jahimeeste käest taluõuele, kus ta ka lõpuks suri.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles