Fotod: Raplamaal rullus vanapaari auto üle katuse (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kella 10.30 paiku kaotas 79-aastane mees Raplamaal oma auto üle kontrolli, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Õnneks pääses juht ja tema kaaslane õnnetusest vigastusteta.

Liiklusõnnetus juhtus Raplamaal Kehtna vallas Kalbu küla lähistel, kus Rapla poolt Türi suunas sõitnud 79-aastane Vello kaotas kontrolli sõiduauto Opel Astra üle. Sõiduk paiskus üle vastassuunavööndi teelt välja ja rullus üle katuse.

Kiirabi vaatas juhi ja kaasreisija üle – kumbki ei saanud õnneks vigastada. Oluliselt halvemas seisus oli aga auto, mis läheb nüüd mahakandmisele. Vanapaari õnneks oli aga masinal kaskokindlustus, mis päästab suuremast väljaminekust.

Kaasreisija sõnul sõitsid nad rahulikult ja ettevaatlikult. Ka nende taga liikunud proua kinnitusel oli sõiduki kiirus umbes 30-40 km/h. Masinal olid all korralikud, nõuetele vastavad naastrehvid. Veel ei ole täpselt teada, miks ikkagi juht auto üle juhitavuse kaotas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles