Vabaerakonna endine tegevjuht astus erakonnast välja (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Väinsalu.
Vello Väinsalu. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Vabaerakonna endine tegevjuht Vello Väinsalu lahkus parteist isiklikel põhjustel.

Äriregistri andmetel astus Väinsalu Vabaerakonnast välja 30. jaanuaril, erakonnaga liitus ta 2015. aasta juunis.

Vabaerakonna esimees Andres Herkel ütles esmaspäeval BNSile, et ta kohtub Väinsaluga järgmisel nädalal. Herkel ei soovinud enne kohtumist endise tegevjuhi lahkumist kommenteerida.

Väinsalu ütles täna ERRi uudisteportaalile, et erakonnale tal etteheiteid ei ole, vaid lahkuda otsustas ta isiklikel põhjustel.

«Ma arvan, et olukord järjest paraneb. Mina nägin seda organisatsiooni kasvamas ja kui veel poolteist aastat tagasi oli seal ka erimeelsusi eri tiibade vahel, siis täna seda enam ei ole,» rääkis Väinsalu, lisades, et erakond on saanud küpsemaks.

Vabaerakonna juhatus nimetas Väinsalu erakonna tegevjuhiks 2015. aasta detsembris. Selles ametis oli ta möödunud aasta septembrini.

Väinsalu on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna, töötanud ehitusorganisatsioonis EKE ja pikalt juhtinud enda osalusega ELKE Grupi ASi. Ta on juhtinud neli aastat ka Vihula vallavolikogu.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles