Iiri kohus pikendas taas Imre Araka vahi all hoidmise tähtaega

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Arakas paar aastat tagasi.
Imre Arakas paar aastat tagasi. Foto: Tiit Blaat / Ekspress Meedia

Iirimaal palgamõrva kavandamises kahtlustuse saanud Imre Arakas astus täna taas Dublini Cloverhilli ringkonnakohtu ette, kes otsustas jätta eestlase veel kaheks nädalaks vahi alla.

Arakas astus täna viiendat korda Dublini Cloverhilli ringkonnakohtu ette, kus kohtunik Victor Blake otsustas jätta mehe veel kaheks nädalas vahi alla, kirjutab The Irish Times.

Uuesti peab Arakas kohtu ette ilmuma 21. juunil.

Kohus esitas 6. aprillil Arakale kahtlustuse mõrva kavandamises. Arakas sai kahtlustuse katses mõrvata Iiri kuritegelikus maailmas tuntud James Gately. Kahtlustuse järgi pidi Arakas tapma Gately kas 4. või 5. aprillil.

Iiri politsei pidas kurikuulsa Imre Araka kinni 4. aprilli hommikul Dublini eeslinnas Blakestownis koos kahe iirlasest kaaslasega. Koos Arakaga oli kaks Kinahani perekonna jõugu liiget, kellega koos plaanis ta Iiri ajakirjanduse väitel mõrva. Kinnipidamise hetkel oli tal nimekiri rivaalitseva Hutchi jõugu liikmetest ja info nende liikumise kohta. Samuti oli tal mitu erinevat maskeeringut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles