Peremeest tümitanud saunalised said kohtus karistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kohus tunnistas peksmises süüdi ja mõistis karistuse kahele mehele, kes tungisid mullu Kärla vallas kaks korda kallale taluperemehele ja purustasid tal ninaluu.

Kohus karistas Kerti kaheksakuulise vangistusega, mille asendas 474 tunni üldkasuliku tööga ning Ainarit üheksakuulise vangistusega tingimisi poolteiseaastase katseajaga, lisaks tuleb neil kannatanutele maksta 289,20 eurot kahjutasu, kirjutab Meie Maa.

Kert ja Ainar tungisid möödunud aasta 6. veebruaril Kärla vallas talu territooriumil peremehele kallale, pekstes teda käte ning jalgadega, põhjustades kannatanule kehavigastusi, sealhulgas ninaluu murru.

Sündmused algasid samal päeval pärast saunaõhtut, kus viibis mitu inimest ja tarvitati alkoholi. Kui osa seltskonnast, nende seas ka Kert ja Ainar autoga lahkuma tahtsid hakata, jäi nende masin lumme kinni.

Autot üritas lumest välja saada talu peremees ise, kuid see ei õnnestunud. Kui peremees ütles, et automaatkäigukastiga masin on kehv auto ja arvustas sellega sõitjaid, võtsid sündmused uue pöörde ning mehele tungiti kallale, kui ta sõidukist väljus.

Kohalekutsutud politsei pidas olukorra rahustamiseks vajalikuks mõned inimesed koju toimetada. Ainar jooksis politsei saabudes sauna peitu ning kui politseinikud olid lahkunud, asuti taas kannatanut peksma - ta löödi pikali, teda taoti jalgadega ning rebiti riided katki. Alles pärast seda, kui mees liikumatult lumele lamama jäi, lõpetati peksmine ära.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles