Repinski tahab saada Jõhvi vallavanemaks

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmise aasta lõpus lühikest aega maaeluministri ametit proovinud Martin Repinski tahab saada Jõhvi järgmiseks vallavanemaks.

Eelseisvatel kohalikel valimistel on Repinski Jõhvis Keskerakonna nimekirja esinumber ning ühtlasi vallavanemakandidaat. Volikogu esimehe kandidaat on Arthur Seppern, kes on olnud varem nii Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse direktor kui ka Aseri vallavanem, kirjutab Põhjarannik.

Praeguses 21-liikmelises Jõhvi volikogus vaid kahte kohta omaval Keskerakonnal on Repinski sõnul eelseisvatel valimistel eesmärk koguda vähemalt 51 protsenti häältest. 

Repinski lubas, et kui Keskerakond saab Jõhvis nii palju hääli, et tal õnnestub moodustada uus vallavalitsus, siis tuleb ta riigikogust ära ja asub vallavanema ametisse. «Ma läksin riigikogusse ajutiselt, et aidata Keskerakonnal riigis võimule saada. See on nüüd tehtud ja tahaksin taas rohkem Ida-Virumaal tegutseda,» ütles ta, lisades, et kavatseb koos abikaasa Siretiga ka Jõhvi kolida ja just äsja ostsid nad Kutse tänavale endale korteri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles