Poodi sissemurdnu tegutses ülikiiresti

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varas. Foto on illustratiivne.
Varas. Foto on illustratiivne. Foto: images.com

Möödunud teisipäeval Kuressaares Sadama poodi sissemurdnu tegutses ülikiiresti, sest jõudis napi paari minutiga lõhkuda kaks kaupluse ust, varastada hulgi alkoholipudeleid ja kaduda enne turvafirma patrullide saabumist.

Kurikael(ad) jõudis pärast kahe ukse lahtimurdmist varastada poest alkoholi ligi 37 euro väärtuses ning enne kahe turvapatrulli saabumist märkamatult kaduda, kirjutas Meie Maa.

Eriti nahaalseks teeb Saaremaal tavapäratu kauplusesse sissemurdmise asjaolu, et see toimus südaöö paiku otse Suur-Sadama tänaval asuva poe hästi valgustatud peauksest.

«Kahtlused käivad kogu aeg poe ümber ringi ja joovad õlut, aga kedagi ilma asitõenditeta süüdlaseks pidada ei saa,» ütles poe omanik Vova Homutov.

Homutovi hinnangul võib Sadama poodi sissemurdmisega tõmmata paralleele möödunud neljapäeva öösel hulgimüügilao Makros juures toimunuga, kus üritati hoonesse tungida, kui visati öösel kella kahe paiku telliskiviga ukseklaasid puruks, kuid sinna jõudis turvapatrull kiiresti kohale ja nii jäi võimalik sissemurdmine ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles