Keskerakond hirmutab reklaamides venekeelset valijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna kampaaniaga tegelev juhatuse liige Raimond Kaljulaid teatas pressiteates, et erakonna venekeelsed reklaamid, milles hoiatatakse valijaid tasuta ühistranspordi ja lasteaiatoidu, vene koolide, vene kultuurikeskuse ja muu lõppemise eest, räägivad asjadest nii, nagu need on.

Keskerakonna Youtubeʼi kanalil avaldati eile kaks venekeelsetele valijatele mõeldud reklaami, milles räägitakse, et juhul kui valija hääletab mõne muu erakonna poolt, kaotatakse ära vene kultuurikeskus, tasuta ühistransport, tasuta lasteaiatoit, venekeelsed linnalehed ja televisioon, pensionilisa ning vene koolid ja lasteaiad.

Yana Toom lausub reklaamvideos, et kõik eespool nimetatu püsib 15. oktoobrini ehk kohalike valimisteni. Reklaam lõppeb Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti kommentaariga, et toetage tiimi, kes ehitab, mitte ei lõhu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles