Peapiiskop Viilma õhtu möödus EMOs

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidentide ühisvastuvõtt Kadriorus Väliskunsti muuseumis. 
Pildil EELK peapiiskop Urmas Viilma.
Presidentide ühisvastuvõtt Kadriorus Väliskunsti muuseumis. Pildil EELK peapiiskop Urmas Viilma. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Peapiiskop Urmas Viilma teatas sotsiaalmeedias, et ta vajas südame rütmihäirete tõttu erakorralise meditsiini osakonnas (EMOs) elektrišokiravi. 

Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop Urmas Viilma kirjutas oma Facebooki postituses, et kohustustest vaba hommik tähendas puhkuse üledoosi, millega kaasnesid südamerütmihäired, millest ei saadud muidu lahti kui elektrišokiga EMOs. Ta lisas, et oli ka aasta eest samas olukorras.

Viilma põhjendas Facebooki postitust öeldes, et tahab tunnustada kõiki neid inimesi, kes haiglas töötavad ning kogu oma hingega, tõelise kannatlikkuse ja hoolega pühenduvad sellele, et abivajajaid aidata.

Eriliselt tänas Viilma neid, kes temaga tegelesid ja ta südame kenasti ja professionaalselt uuesti õiges rütmis tuksuma sättisid.

«Neid inimesi oli mitu, kes minuga erinevatel hetkedel toimetasid ning kõik õed ja arstid olid just sellised, kelle käe all iga patsient end turvaliselt ja hästi tunneb,» kirjutas Viilma. «Õnnistagu Jumal kõigi nende maiste inglite tööd, kes meie tervise eest hoolt kannavad!»

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles