19-aastane neiu lõi turvatöötajale kiviga pähe

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ühes Sillamäel asuvas baaris agressiivset külastajat korrale kutsunud G4Si  turvatöötajad langesid pärast olukorra maha rahustamist ise rünnaku ohvriks, kui ühele turvatöötajale lõi tütarlaps kiviga pähe.

Ööl vastu reedet, 26. oktoobrit kella kahe ajal sai G4S Ida-Eesti juhtimiskeskus paanikahäire ühest Sillamäe baarist, kus baarikülastaja oli teiste ruumis viibijate suhtes agressiivselt käitunud, vahendas G4Si pressiesindaja.

Kohalesõitnud patrullekipaaži turvatöötajate palvel lahkus agressiivne noormees baarist, kuid ründas õues baari ukse juures lahkuvaid turvatöötajaid.

Edaspidiste rünnakute vältimiseks olid turvatöötajad sunnitud kasutama käeraudu, kuid see ei meeldinud mitte ainult turvatöötajat rünnanud 24-aastasele noormehele, vaid ka tema naiskaaslasele.

19-aastane neiu lõi maast leitud kiviga turvatöötajale kuklasse. Selle peale otsustasid ka neli õues seisvat noormeest, kel juhtunuga midagi pistmist polnud, asjasse sekkuda.

Konflikt lõppes ründajast noormehe ja neiu politseile üleandmisega.  Turvatöötajale kutsuti kiirabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles