Politsei hoiatab bensiiniraha hankivate kelmide eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väidetavalt soovivad kelmid bensiiniraha.
Väidetavalt soovivad kelmid bensiiniraha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ida prefektuuri juhtimiskeskusese on kodanikud teinud viimastel päevadel kümneid kõnesid, kus teatavad vene keelt kõnelevatest tõmmudest meestest, kes üritavad Lääne-Virumaal Tallinna-Narva maantee ääres igasugu kraami müüa, enamasti kuldehteid ja binokleid.

Kahtlastel isikutel on Leedu või Läti numbrimärgiga auto ja äri tahetakse väidetavalt teha bensiini soetamiseks, teatas prefektuuri pressiesindaja.

Kuigi petuskeem pole enam uudne ja inimesed on teadlikud sellest, teeb siiski reisijaid murelikuks kelmide nahaalsus. Teele hüpates tekitavad nad liiklusohtlike olukordi ning õnnetuse vältimiseks peavad reisijad oma auto peatama.

«Politsei on kontrollinud korduvalt neid kohti, kust väljakutse on tehtud. Kelmid on kavalad, peale inimeste tüütamist liiguvad nad edasi ja nii on politseinikel olnud neid väga raske tabada. Õnneks on inimesed arukad ega pole langenud kahtlase äri ohvriks,» ütles Rakvere patrullteenistuse juht Margo Kukk.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles