Võrtsjärve kaldalt leitud uppunu on politsei kinnitusel mais kadunud poiss

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärv.
Võrtsjärv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeva pärastlõunal kella 12.30 paiku teatasid kalamehed Võrtsjärvelt, et leidsid kaldast 50 meetri kauguselt nooruki surnukeha. Politsei kinnitab, et isiku näol oli tegu 21. mail Võrtsjärvel kadumaläinud poisiga.

Nooruk läks kummipaadiga järvele Tarvastu vallas, Kivilõppe külas ning surnukeha leiti Viiratsi vallast Vaibla lähedalt – seega oli vesi kandnud surnukeha algsest kadumise kohast enam kui 20 km kaugusele.

Kerge kummipaadiga Võrtsjärvele läinud 13-aastane poiss jäi kadunuks 21. mai pärastlõunal ning õhtupoolikul leidsid päästjad kaldast mõne kilomeetri kauguselt tühja kummipaadi.

Poisi leidmiseks viis politsei samal ja järgnevatel päevadel läbi otsingud, kuhu kaasati tuukrid, eriväljaõppega koer ning Võrtsjärvel tegutsev keskkonnateenistuse inspektor, kes tegi koostööd kaluritega jälgimaks rannapiirkonda. Lisaks otsiti kadumise piirkond läbi sonariga, mitmel korral käis politsei järvel poissi otsimas ka politseipaadiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles