Vandaal lõhub Haapsalus tsikleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Haapsalus katki lõigatud mootorrattaistmeist.
Üks Haapsalus katki lõigatud mootorrattaistmeist. Foto: Ivar Soopan / Läänlane

Haapsalu politsei otsib taga viimastel päevadel mitut mootorratast lõhkunud vandaali, tsikliomanikud on tema leidmiseks välja pannud 600 euro suuruse vaevatasu, kirjutab Läänlane.

«Siin on mingi tegelane, kes ei salli mootorrattaid või on nende omanike vastu kuri,» ütles eile kella 20 paiku oma mootorratta puruksrebitud istmekatte avastanud haapsallane. «Hommikul kell pool kümme oli kate veel terve, õhtul nägin, et see on noaga katki lõigatud. Tundub, et see on nahaalne inimene, tegutseb päevasel ajal.»

Ta pole ainuke ohver, pühapäeval lõigati katki ka tema sõbra tsikli nahast istmekate ning peale selle torgati läbi tagumine rehv.

Mees märkis, et sisselõikeid vaadates tundus talle, et terariist on mõlemal juhul olnud samasugune. «On tugevalt tõmmatud. Minu tsikli istmel oli näha, et ta oli kaks korda proovinud noaga läbi tugeva naha lüüa ja alles kolmandal korral sai läbi,» kirjeldas ta. Tema mootorratta istmes on umbes 30 sentimeetri pikkune sisselõige.

Mõlemad mootorrattad asusid kõrvalises kohas, kuhu niisama läbisõitja ei satu. Tänavalt polnud mootorrattaid näha.

Kannatanu kutsus asja uurima politseinikud, kes algatasid menetluse. Samalaadne mootorratta istmelõhkumine oli Haapsalus ka eelmisel aastal.

Kuna täna öösel süttis Haapsalus Kastani tänaval mootorratas, siis haapsallane kahtlustab, et see on tema ja ta sõbra tsiklite lõhkumisega seotud. Kannatanud on neile, kelle antud teave viib vandaali tabamiseni, välja pannud 600 euro suuruse vaevatasu.

Kui kellelgi on sündmuste kohta teavet, võiks helistada politseisse. Politseiga võiksid ühendust võtta ka need inimesed, kelle mootorratast on varem samalaadselt lõhutud.

Rohkem loe laanlane.ee'st!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles