Võrumaal häirib liiklust autoralli treening

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti teedel eksivad ära peamiselt noored, kellel napib reisimiskogemusi.
Eesti teedel eksivad ära peamiselt noored, kellel napib reisimiskogemusi. Foto: Peeter Kümmel / Sakala.

Võrumaal Vastseliina vallas on reedel ja laupäeval liiklus rallitreeningu tõttu häiritud. Mujal Eestis on mitmes kohas remonditööde tõttu kiiruspiirangud.

Seoses autoralli treeninguga suletakse täna kella 10.00-16.15 Võru maakonnas Vastseliina vallas liikluseks Vakari-Pari-Tsiistre maantee 8,2.-11. kilomeetril ja homme kella 10.00-16 .15 Plaani-Pari-Kündja maantee 5.-9,3. kilomeetril, teatas maanteeinfokeskus.

Täna alustatakse teekatte taastusremondiga Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maanteel Ebavere-Rakke lõigul. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h. Tööd kestavad orienteeruvalt septembrikuu lõpuni, teatas maanteeinfokeskus.

Pindamistöid tehakse täna Harju maakonnas Kumna teel 0,0.-2,6. kilomeetril, Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel 19,6.-21,5. kilomeetril ning Põlva maakonnas Himmaste-Rasina maanteel Himmaste-Mooste lõigu 1,6.-9,3. kilomeetril. Kiirusepiiranguks on pinnatud lõikudel 30 km/h.

Rahvaüritusega seonduvalt on täna alates kella 19 kuni homme kella 14 piiratud kiirust kuni 50 km/h Valga maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maanteel Puka vallas Soontaga külas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles