Klenski: Drambjan oli äkiline mees

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karen Drambjan
Karen Drambjan Foto: Array

Vene rahvusest poliitik Dmitri Klenski kirjeldas täna kaitseministeeriumis tulistanud Karen Drambjani äkilise mehena, keda ajendasid tõenäoliselt isiklikud probleemid, mitte poliitilised vaated.

Ühendatud Eesti Vasakparteisse kuulunud Drambjan, kes hukkus täna tulevahetuses politseinikega, töötas Maardus juristina. Klenski meenutas, et mees polnud oma erialal kuigi edukas ning tema karjääri varjutasid viimasel ajal probleemid.

Poliitilistel vaadetelt oli Drambjan Maardu linnapea Georgi Bõstrovi tulihingeline pooldaja ning kirjutas aktiivselt netikommentaare. «Ta oli väga aktiivne toetaja, just selles plaanis, et see, mida väitis Bõstrov, oli kõik õige,» kirjeldas Klenski, kelle sõnul oli Drambjan äkilise iseloomuga.

Oma vastastesse suhtus mees üleolevalt. «Kui viisakalt öelda, siis tal oli ironiseeriv suhtumine, et poliitilised vastased on kõik null. Kõik, kes midagi kritiseerisid, olid halvad inimesed, ta sõimas nad läbi,» meenutas Klenski.

Täna toimunut Klenski aga poliitikaga ei seosta. «See oli absoluutselt ootamatu, mina poleks küll kunagi midagi sellist oodanud, eriti veel juristist. Arusaamatu!» imestas ta. «Midagi on viltu! Mina arvan, et see võis närvide pinnal olla, see pidi olema inimese sisemine tupik,» rääkis Klenski ja mainis kuuldusi, et Drambjan oli hiljuti töö kaotanud. «Võib-olla raske olukord ajas tal närvikava sassi,» oletas poliitik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles