Presidendi julgeolekunõunik Indrek Kannik lahkub ametist

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kannik.
Indrek Kannik. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Presidendi julgeolekunõunik Indrek Kannik lahkub ametist, uut nõunikku hakatakse otsima pärast presidendivalimisi.

«Jah, mul oli riigipea Toomas Hendrik Ilvesega kokkulepe, et töötan tema julgeolekunõunikuna viis aastat. Nüüd, selle perioodi lõppedes on rõõm tõdeda, et tegu on olnud ühe põnevaima perioodiga minu tööelus,» märkis Kannik.

«Toomas Hendrik Ilves on olnud inspireeriv ülemus ja minu arvates väga hea president. Jään neid viit aastat meenutama sügavaima rahuloluga,» lisas ta.

Presidendi pressinõuniku Toomas Sildami andmetel ei ole teada, et lähiajal keegi teine presidendi nõunikest lahkumas oleks.

Indrek Kannik on lõpetanud Tartu ülikooli ajakirjandusosakonna ja NATO Kaitsekolledži  kõrgemate ohvitseride ja ametnike julgeolekupoliitika alase kursuse. Aastatel 1992-1999 kuulus Kannik riigikokku. 1994. aastal oli Kannik Mart Laari esimeses valitsuses kaitseminister. Aastatel 2001-2004 töötas Kannik kaitseministeeriumi kantslerina, 2000-2001 ajalehe Postimees välistoimetuse juhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles