Politsei tänab vandaalitsejad peatanud meesterahvast

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv
Politsei. Foto on illustreeriv Foto: Postimees/Scanpix

Politsei tänab meesterahvast, kes teatas Jõhvis auto akna lõhkunud vandaalidest ning ajas laamendanud noored auto juurest minema.

Eile kella 23.46 ajal teatas Jõhvis Vahe tänaval elav meesterahvas Ida prefektuuri juhtimiskeskusesse, et nägi aknast, kuidas kõrval asuva maja ees lõid kolm isikut katki sõiduauto küljeklaasi.

Meesterahvas kutsus auto lõhkujaid korrale, mispeale kõik kolm jooksu pistsid.

Sündmuskohale välja sõitnud patrull peatas helistaja poolt kirjeldatud kaks noorukit ja meesterahva Narva maanteel. Kõik kolm toimetati asjaolude väljaselgitamiseks ning isikute kindlakstegemiseks Jõhvi politseiosakonda.

Selgus, et isikud olid alkoholijoobes. Kaks alaealist noormeest toimetati koju ning anti peale materjalide vormistamist üle vanematele. Kolmandaks osakonda toimetatud isikuks osutus 1989.aastal sündinud Pavel.

Toimunu asjaolude selgitamiseks alustati väärteomenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu.

«Tänan vastutustundlikku meesterahvast, kelle abiga võõra vara rikkujad peatati ja kinni peeti,» ütles Jõhvi politseiosakonna ülemkomissar Ain Kruuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles