Tähelepanematu autojuht põhjustas Rakveres ahelkokkupõrke

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähelepanematu autojuht põhjustas ahelkokkupõrke
Tähelepanematu autojuht põhjustas ahelkokkupõrke Foto: Ida prefektuur

Täna juhtus Rakveres liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku kolm sõiduautot ja kannatada sai viis inimest.


Liiklusõnnetus juhtus kella 14.00 ajal Rakveres Kreutzwaldi ja Oja tänava ristmiku läheduses, kus sõiduauto Mercedes-Benz juht ei pannud tähele ees peatunud sõiduautot BMW ning sõitis sellele tagant otsa. BMW paiskus saadud löögist omakorda otsa ees peatunud sõiduautole Audi, teatas Ida politseiprefektuur.

Kokkupõrke tagajärjel sai kannatada 5 inimest, keda kiirabi toimetas kontrollimiseks traumapunkti.

Kõik autojuhid olid kained ja turvavöödega kinnitatud.

Rakvere politseiosakonna konstaabel Martin Mikola sõnul võis liiklusõnnetuse põhjuseks olla Mercedes-Benzi juhi tähelepanematus, täpsemad asjaolud selguvad väärteomenetluse käigus.

Mikola lisas, et autoroolis olles peab keskenduma juhtimisele, kõrvalised tegevused aga tõmbavad tähelepanu mujale ning kokkupõrked või teelt väljasõidud on siis kerged tulema.

Samas kutsub politsei kõiki sõidukijuhte seoses muutuvate ilmastikuoludega valima teeoludele vastav sõidukiirus ja hoidma pikivahet, sest libedaga on pidurdusteekond oluliselt pikem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles