Bussijuht pidas teda ähvardanud tulistaja ise kinni

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Eile õhtul ähvardas Pärnumaal Sindis bussi sisenud mees juhti ja tulistas istmeid, bussijuht pidas relvastatud mehe ise kinni ja andis politseile üle. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud.

Eile kella 18.30 paiku sisenes Pärnumaal Sindis busside lõpppeatuses liinibussi joobe tunnustega 58-aastane meesterahvas ja sihtis kärbikulaadse relvaga bussijuhti, teatas Lääne prokuratuur.

45-aastane bussijuht suutis relva enesest eemale suunata ja lask tabas bussiistmeid. Bussis viibis peale juhi veel üks inimene. Keegi vigastada ei saanud.

Bussijuht pidas kahtlustatava kinni ja andis politseile üle.

«Buss on imevähe viga saanud. Minule tundub, et ühte istmesse on kuigi palju haavleid sisse läinud,» ütles MTG Pärnu osakonna juht Kalvi Murro Postimehele.

Relvastatud mehele on esitatud kahtlustus tapmiskatses. Prokurör plaanib kohtult taotleda kahtlustatava vahistamist.

Relvaluba kahtlustaval ei ole. Teo motiive selgitatakse kohtueelse uurimise käigus. Tulistaja on varem kriminaalkorras karistamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles