Selle Luik lahkus Ekspress Grupi nõukogust

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans H. ja Selle Luik.
Hans H. ja Selle Luik. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Turundus- ja informatsioonifirma Ekspress Grupi juhatuse kokkukutsutud aktsionäride erakorraline üldkoosolek arvas eile ettevõtte nõukogust välja selle suuromaniku Hans H. Luige abikaasa Selle Luige.


Selle Luik, kes ise 40-minutilisel koosolekul ei osalenud, ütles Postimehele, et esitas juba septembris avalduse enda nõukogust taandamiseks. Sellest saadik ei ole ta nõukogu töös ka enam kaasa löönud.



Tartu Ülikooli ajakirjanikuharidusega Selle Luik ei soovinud oma Ekspress Grupist lahkumise tagamaid üldsuse ees avada. Praegu on ta viimaseid päevi lapseootel.



Kuus aastat abielus olnud Selle ja Hans H. Luik elavad juba mitmendat kuud lahus. Naisteleht on teatanud, et Hans H. Luik käib tuntud suhtekorraldaja Peep Mühlsi elukaaslase Kersti Tänavsuu õe Kristiinaga.



Hans H. Luigelt ei õnnestunud eile Ekspress Grupi nõukogus aset leidnud muutuste kohta kommentaari saada.



Selle Luik nimetas seitsme aasta pikkust kuulumist Ekspress Grupi nõukogusse fantastiliseks kogemuseks, mille üle ta on õnnelik. Perioodist pidas ta olulisimaks otsust, kui Ekspress Grupp loobus kavatsusest paigutada vana trükikoja seadmed uude Printalli hoonesse ja otsustas soetada uude trükikotta ka uued masinad.



«See oli oluline ja õige otsus,» lausus Selle Luik. «Kui oleks ehitatud värske trükikoda, aga vanade seadmetega, ei oleks me suutnud turul konkurentsivõimelised olla.»



Eile end ettevõtte eesotsast taandanud Selle Luige asemel said nõukogu kaheks uueks liikmeks senine Delfi nõukogu liige Ville Jehe ja Danske Capitali vanemanalüütik soomlane Antti Partanen, kes on tuntud Norma väikeaktsionäride eestvedajana.



Lisaks neile ja Hans H. Luigele kuuluvad ettevõtte nõukogusse Kalle Norberg, Viktor Mahhov, Härmo Värk ja soomlane Harri Helmer Roschier.



Selle Luik, kes täiendas eelmise aasta sügisel end USAs Floridas Miami ülikoolis ärijuhtimise alal, tunnistas tulevikku vaadates, et eks turg varsti näita, mis pakkumisi talle tehakse.



«Praegu oleks vale aeg tööd otsida,» teatas ta peagi eesootavale tütre sünnile viidates. Senisest kooselust Hans H. Luigega on tal nelja-aastane poeg Oskar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles