Minister ei kavatse purjuspäi sõitnud Tsahknat karistada

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Anders Tsahkna veel abilinnapea ametis.
Pildil on Anders Tsahkna veel abilinnapea ametis. Foto: Egert Kamenik

Sotsiaalminister Maret Maripuu ei kavatse vallandada ega ka muul moel karistada oma nõunikku Anders Tsahknat, kes jäi politseile vahele purjuspäi sõitmisega.

Politsei tabas kunagise Tallinna abilinnapea Tsahkna mõni nädal tagasi Otepääl joobnud peaga roolist ning mõõtis mehe joobeks 0,48 promilli, kirjutas Eesti Päevaleht.

Sotsiaalminister Maripuu ütles Postimees.ee`le, et tegemist on kahetsusväärse juhtumiga ning politsei määrab selle eest karistuse lähtuvalt seadusest.

«Anders teavitas mind kohe juhtunust ning rääkisime sellest väga tõsiselt,» märkis Maripuu. «Kui midagi sellist juhtub, on kõige olulisem, et inimene ise oma eksimust mõistab ja teeb sellest tõsised järeldused.»

Maripuu sõnul lubas Tsahkna teha 100 ühiskondlikult kasuliku töö tundi. «Usun, et sellist kahetsusväärset juhtumit enam ette ei tule,» lisas minister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles