Rosimannus soovib oma nime kaubamärgiks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus
Rain Rosimannus Foto: Mihkel Maripuu

Poliitik, Reformierakonna liige Rain Rosimannus on esitanud patendiametile taotluse oma perekonnanime registreerimiseks kaubamärgina.

«Taotlen kaubamärgi registreerimist, sest ei välista tulevikus selle kasutamist seoses teenuste või toodete loomise ja müügiga,» ütles Rosimannus Postimehele.

Kaubamärki soovib ta registreerida viies eri klassis. Klass 16 hõlmab peamiselt paberi- ja kantseleitooteid, klass 28 mänge, mänguasju, spordi- ja võimlemisriistu, aga ka jõulukuuseehteid.
Samuti taotleb Rosimannus kaubamärki reklaami, ärijuhtimise ja kontoriteenuste klassis, lisaks hariduse, väljaõppe, meelelahutuse ning spordi- ja kultuurialases tegevuses. Klass 42 puudutab teaduslikke ja tehnoloogilisi uurimusi ja projekteerimist teenusena; tööstuslikke analüüse teenusena; arvutiriistvara ja -tarkvara projekteerimist ning arendust.

«Aga nagu öeldakse - inimene mõtleb, jumal juhib. Ses mõttes, et issand ise teab, kas ja millises valdkonnas mõni idee teoks saab,» jäi Rosimannus oma plaanide tutvustamisel tagasihoidlikuks.

Taotlus on patendiametile esitatud 22. oktoobril ning see on endiselt menetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles