Eksmehele pähe valatud kohv läks maksma 300 eurot

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tass kohvi võib tüli käigus kalliks maksma minna.
Tass kohvi võib tüli käigus kalliks maksma minna. Foto: Panther Media/Scanpix

Kuressaare lokaalis eksabikaasade vahel lahvatanud tüli kulmineerus sellega, et 34-aastane naine lõi endist elukaaslast näkku, valas talle kuuma kohvi pähe ja sai ise selle eest kriminaalmenetluse kaela.

Kuigi varem kriminaalkorras karistamata naine pääseb kohtuistungist, sest tema suhtes algatatud menetlus lõpetati, tuleb tal riigituludesse tasuda 300 eurot, kirjutab Saarte Hääl.

Mullu 23. detsembril läks 34-aastane naine koos elukaaslase ja tuttavaga ühte Kuressaare lokaali. Kui naine tantsimast tagasi oma lauda tuli, avastas ta, et lauas istub ka tema endine abikaasa. Ekskaasade vahel tekkis vaidlus ja tüli põhjusel, et mees ei maksa naise juures elavale lapsele elatisraha.

Ägestunud naine tõusis püsti ja lõi ekskaasat näkku ning seejärel valas vihane naine mehele laual olnud tassist kuuma kohvi pähe.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles