NATO peasekretäri visiit Eestisse jääb sporditrauma tõttu ära

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NATO peasekretär Anders Fogh Rasmussen.
NATO peasekretär Anders Fogh Rasmussen. Foto: AP/Scanpix

Sel neljapäeval pidi Eestit külastama NATO peasekretär Anders Fogh Rasmussen, kuid tervislikel põhjustel lükkub visiit edasi.

Välisministeeriumi pressiesindaja Minna-Liina Lind ütles, et visiidi edasilükkumise põhjuseks on sportimisel saadud trauma.

Ministeerium ei osanud öelda, mil NATO peasekretär visiit aset leiab ja millised muudatused visiidikavas seoses selle edasilükkumisega aset võiksid leida.

Rasmussen kirjutab oma Facebooki lehel, et kukkus eile mägirattaga sõites ning murdis vasaku õlavarreluu, mis pandi kipsi. NATO peasekretäri sõnul nõuab paranemine aega ja kannatust ning ta kahetseb, et õnnetuse tõttu lükkub edasi tema sõit Baltimaadesse.

Andres Fogh Rasmussen pidi Eestisse saabuma neljapäeval ning tal oli kavas kohtuda presidendi, peaministri ja välisministriga. Samuti oli plaanis pidada loeng Tallinna Ülikoolis. Eestis oleks peasekretär kava kohaselt sõitnud edasi teistesse Balti riikidesse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles