Kindral Laaneots sai Slovakkia kaitseministeeriumi kõrgeima autasu

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kindral Lubomir Bulik andis kindral Ants Laaneotsale üle Slovakkia kaitseministeeriumi kõrgeima autasu.
Kindral Lubomir Bulik andis kindral Ants Laaneotsale üle Slovakkia kaitseministeeriumi kõrgeima autasu. Foto: Kaitseväe peastaap

Slovakkia Kaitseväe juhataja kindral Lubomir Bulik andis täna pärastlõunal kindral Ants Laaneotsale üle Slovakkia kaitseministri Lubomir Galko annetatud kõrgeima autasu - kaitseministeeriumi teenetemärgi esimese klassi - Slovakkia ja Eesti kaitsejõudude vahelise koostöö edendamise eest.

Slovakkia ja Eesti kaitseväed teevad koostööd küberkaitse ning sõjaväelise hariduse valdkonnas, vahendas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Tallinnas asuvas NATO Küberkaitsekeskuses töötab üks Slovakkia ohvitser, Eesti kaitseväelased on osalenud alates 2004. aastast Slovakkia Kaitseakadeemia staabiohvitseride kursustel, samuti on Balti Kaitsekolledzi Tartus on lõpetanud slovaki ohvitser.

Täna Eestisse visiidile saabunud kindral Bulik kohtus veel kaitseväe peastaabi ülema brigaadikindral Riho Terrasega ning sai ülevaate kaitseväe arengust. Homme külastab Slovakkia kaitseväe juhataja Tallinnas asuvat NATO küberkaitsekeskust ja Kirde kaitseringkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles