Saksamaal kadus veokijuht ühes 20 000 kilo juustuga

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue tehase peamiseks toodanguks on juust ja pulbrid, kuna nendes tootegruppides on E-Piimal pikaajalised kogemused. Pilt on illustratiivne.
Uue tehase peamiseks toodanguks on juust ja pulbrid, kuna nendes tootegruppides on E-Piimal pikaajalised kogemused. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

15. novembril Põhja-Saksamaalt Belgiasse juustukoormaga teele asunud Eestist pärit veokijuht pole sihtkohta jõudnud ning on ühes 20 000 kilo juustuga kadunud.

Saksamaa väljaanne Nordwest-Zeitung kirjutab, et möödunud teisipäeval võttis Hollandi firma Spedition allettevõtjana tegutsev Eestist pärit veokijuht Saksamaal Dringenburgis Ammerlandi meierei juurest juustukoorma peale ning suundus Belgiasse Genki linna.

Sinna ta aga ei jõudnud ning juht koos 20 000 kilo juustuga on teadmata kadunud. Selle nädala teisipäeva õhtul pöördus meierei Saksamaa politsei poole.

Seni ei ole selge, millises suunas veokijuht sõita võis. Temaga on edutult püütud telefonitsi ja e-kirja teel ühendust võtta. Politsei sõnul on praegu ka ebaselge see, kas juht otsustas juustu varastada või on ta ise langenud kuriteo ohvriks.

Ainuüksi juustukoorma väärtuseks hinnatakse ajalehe andmeil suurt viiekohalist numbrit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles