Kohus mõistis roolijoodikule karmi karistuse

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestikamber
Arestikamber Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Möödunud nädala kolmapäeval taotles Narva politsei 20 päevast aresti ja lisakaristusena juhtimisõiguse äravõtmist kolmeks kuuks mehele, kes ületas lubatud kiirust ja kellel tuvastati ka alkoholi piirmäära ületamine. 

Kohus määraski Aleksandrile sellise karistuse.

22. novembril kella 21.45 paiku peeti Narvas Kreenholmi tänaval maja 30a juures kinni kiirust ületanud 21-aastane Aleksander, kellel politsei tuvastas sealjuures alkoholi piirmäära ületamise. 

Noormehel oli ka kehtivaid karistusi käesolevast aastast juhtimisõiguseta sõitmise eest. Juhtimisõiguse omandas Andrei käesoleva aasta jaanuarikuu lõpus.

Aleksander tõdes, et temal oli kiire ja kuna tema juhitud sõiduauto Mitsubishi spidomeetri näit olevat miilides, ei saanudki ta aru, et sõitis lubatust 43 km/h kiiremini.

Ida prefektuuri Narva politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Jüri Teslenko ütles, et taoline liikluskäitumine on lubamatu ja äärmiselt taunitav.

«Alkoholi tarbinuna istuda autorooli viitab igasugusele vastutustunde puudumisele,» väitis Teslenko. «Joobnud ja väheste kogemustega juht on liikluses väga suur ohutegur.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles