Nestor: valitsus, kes dialoogi pidada ei suuda, lõpetagu valitsemine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor
Eiki Nestor Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kui valitsus ei suuda ühiskonnaga sotsiaalset dialoogi pidada, tuleb vahetada valitsust, ütles sotsiaaldemokraat Eiki Nestor ETV saates «Foorum».

Valitsus on töötuskindlustusmakse ja reservide kasutamise pärast tülis nii tööandjatega kui ka ametiühingutega ning SDEsse kuuluva Eiki Nestori sõnul oleks kõige lihtsam lahendus kujunenud olukorrale see, kui praegu vaadataks peeglisse, istutaks ühe laua taha ja suudetaks kokkuleppele jõuda, vahendab ERR Uudised.

«Minu jaoks on see sotsiaalse dialoogi ja ühiskonna koos ülesehitamise küsimus nii tähtis, et kui seda ei suudeta, siis tuleb vahetada valitsust – ma ei näe muud lahendust enam selle teemaga edasi minna,» rääkis ta.

«Ja mida rohkem ma seda debatti kuulen, ja neid argumente, mis muutuvad kogu aeg demagoogilisemaks – ei taha juba enam kuulata,» ütles Nestor, kelle sõnul ei saa rahvas sellise valitsusega arvestada. «Kui valitsus ei suuda üldse ühiskonnaga debatti pidada, siis seda valitsust ei ole vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles