Clinton vastas Putini süüdistustele

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA välisminister Hillary Clinton.
USA välisminister Hillary Clinton. Foto: SCANPIX

USA välisminister Hillary Clinton vastas Venemaa peaministri Vladimir Putini süüdistustele, kinnitades, et Ühendriigid toetavad venemaalaste õigust paremale tulevikule.

Putin ütles riigis puhkenud meeleavaldusi kommeteerides, et teisipäeval Vene parlamendivalimisi ebaausateks ja -õiglasteks nimetanud Clinton andis sellega Vene aktivistidele signaali alustada aktiivset tööd, vahendas uudistevõrk AFP.

Putini sõnul on USA välisministeerium aktivistide toetanud, vihjates ka sellele, et Venemaa valimisprotsessi mõjutamiseks on investeeritud sadu miljoneid dollareid välisriikide raha.

Brüsselis NATO-Vene nõukogu kohtumisel viibiva Clintoni sõnul juhtis ta tähelepanu puudustele Vene parlamendivalimistel. «Me toetame vene rahva õigusi ja püüdlusi arenguks ja paremaks tulevikuks ning me loodame, et see avaldub lähiaastatel,» kinnitas Clinton. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles