IRLi Harjumaa osakonnad: esimeheks sobivad Aaviksoo, Kelam ja Mihkelson

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küüditatute mälestamine Vabadussõja võidusamba juures. Kõneleb Euroopa Parlamendi saadik Tunne Kelam.
Küüditatute mälestamine Vabadussõja võidusamba juures. Kõneleb Euroopa Parlamendi saadik Tunne Kelam. Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Harjumaa osakondade esimehi ja aktiivseid liikmeid koondav Harjumaa osakondade koostöökoda kutsub Marko Mihkelsoni, Tunne Kelamit ja Jaak Aaviksood kandideerima IRLi esimehe kohale.

Koostöökoja liikmed peavad oluliseks, et IRLi liidrid näitaksid üles otsustavust ning oleksid valmis erakonnale keerulisel ajal kandideerima IRLi esimeheks, vahendas partei pressiesindaja.

Koostöökoda ootab uuelt erakonna esimehelt, et ta suurendaks erakonnasisest koosmeelt ja aitaks taastada usalduse Isamaa ja Res Publica Liitu ning konservatiivsesse maailmavaatesse. «Ootame uuelt esimehelt riigimehelikku käitumist ning julgust kanda vastutust erakonna tuleviku eest. Isamaa ja Res Publica Liidu ümber lahvatanud elamislubade skandaal on mõjutanud nii kõiki liikmeid kui ka üldist IRLi mainet ja usaldust Eesti poliitilisel maastikul,» leiab koostöökoda.

«Positiivne on see, et need sündmused on algatanud erakonnasisese arutelu IRLi olevikust ja tulevikust. Omavahelistes aruteludes on liikmed pidanud IRLi tuleviku osas väga tähtsaks järgmise aasta jaanuaris toimuvat IRLi suurkogu ning erakonnale uue esimehe valimist,» öeldakse koja pressiteates.
 
IRLi Harjumaa osakondade koostöökoda alustas oma tegevust 8. aprillil 2011. Koostöökoja eesmärk on suurendada Harjumaa osakondade vahelist koostööd, kujundada maailmavaatelisi arvamusi ja seisukohti ning arutleda piirkonna arengu teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles