Presidendi kantselei ajas Kuressaare koolid sassi

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi residents Kadriorus.
Presidendi residents Kadriorus. Foto: Toomas Huik

Presidendi kantselei läkitas presidendiperele pühendatud etenduse eest tänukirja ekslikult Kuressaare gümnaasiumi asemel Saaremaa ühisgümnaasiumisse.


«Tuleb silmad maha lüüa selle eksimuse eest, tegu oli kantselei sekretäride veaga,» lausus presidendi kantselei nõunik Kristel Peterson Meie Maale. «Tegu oli tööõnnetusega ja juba helistame koolidesse, et vabandada. Tõesti piinlik juhtum.»

Evelin Ilvese allkirjastatud kirja sisu oli õige, kuid ümbrikul olnud adressaat vale.

Saaremaa ühisgümnaasiumi direktor Viljar Aro ütles, et kiri on nüüd õiges kohas olemas. Aro ütles ka, et taoline eksimus pole esmakordne.

Lugu sai alguse detsembri alguses Kuressaare gümnaasiumis toimunud teatritükist «Evelini lugu», mida vaatas ka presidendiproua. Etendus oli varem võitnud KG teatrifestivali ning presidendi kantselei kavandas teatritüki etendust ka nende jõulupeol. Kulude kokkuhoiu tõttu jäi see siiski ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles