Lumesadu muudab teeolud talviseks

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisus on teeolud rasked
Tuisus on teeolud rasked Foto: Elmo Riig / Sakala

Varahommikuks oli eile õhtul Loode-Eestist alanud lumesadu kandunud Kesk- ja  Kagu-Eestisse. Põhi- ja suuremad tugimaanteed olid valdavalt soolalumesegused ja lumised, Lääne- ja Põhja-Eestis olid sõidujäljed paiguti soolamärjad.

Kõikjal töötavad lume- ja libedusetõrje mehhanismid, kirjutas maanteeinfokeskus.

Teepinna temperatuurid olid Lääne-Eestis -1 kraadist kuni -5 kraadi Ida-Eestis. Lumesadu jätkus Kagu- ja Lõuna-Eestis, paiguti oli sadu väga tihe. Lumesajus on nähtavus piiratud.
Jätkuv lumesadu on muutnud teeolud talvisteks, libedad ja lumised on kõrvalmaanteed.

Harju maakonnas Jägala-Käravete maantee km 9,85 asuval Soodla sillal tehtavate monteerimistööde ajal on kiiruspiirang kuni 30 km/h ning sillagabariit 3 m.

Elektrikaabli paigaldustöid tehakse Pärnu maakonnas Sauga vallas Sauga tee kaitsevööndis, kiiruspiirang teel töötsoonis k uni 30 km/h ning Harju maakonnas Ruu-Ihasalu teel, kus kiiruspiirang töötsoonis on 50 km/h.

Lääne maakonnas Haapsalu-Laiküla maantee km 26,5-26,7 Martnas on kaablipaigaldustööde ajal täna kella 10-15 kiiruspiirang kuni 50 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles