Korduvalt narkojoobes autoroolist tabatud mees pandi vangi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti liiklusohutuskampaania «Kui juhid, siis juhi» kestab 9. aprillini.
Maanteeameti liiklusohutuskampaania «Kui juhid, siis juhi» kestab 9. aprillini. Foto: PantherMedia / Scanpix

Harju maakohus mõistis korduvalt narkojoobes autoroolist tabatud mehele reaalse vanglakaristuse.

Kohus karistas Artjom Žukovit (26) varguskatse eest kolme kuu pikkuse vangistusega ning joobes juhtimise eest kaheaastase vangistusega, kuid kuna tema süüasja vaeti lühimenetluses, siis arvati sellest kohe maha üks kolmandik.

Kohus arvas Žukovi karistusest maha ka eelvangistuses viibitud aja, kuid liitis juurde tema varasema kandmata karistuse, mistõttu ta peab vanglas reaalselt ära kandma ühe aasta, seitse kuud ja 22 päeva, vahendab ERR Uudised.

Lisakaristusena võttis kohus mehelt kolmeks aastaks ära juhtimisõiguse ning mõistis talt välja sundraha 435 eurot ning menetluskulud kokku 1011,10 eurot.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi tabas politsei Žukovi 2010. aasta lõpust kuni mullu kevadeni Tallinnas viiel korral narkojoobes olles autoroolist, samuti sai Žukov süüdistuse selles, et varastas 2010. aastal Tallinnas ettevõtte territooriumilt metalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles