Veterinaar- ja toiduameti eksjuht jäi pistise võtmises süüdi

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Razumovski kohtus
Vladimir Razumovski kohtus Foto: Peeter Langovits

Tallinna ringkonnakohus jättis täna muutmata veterinaar- ja toiduameti endise juhi Vladimir Razumovski süüdimõistmise pistise võtmises ning samaks talle mõistetud tingimisi vanglakaristuse.

Ringkonnakohus ei rahuldanud Vladimir Razumovski (48) ja tema venna Andrei Razumovski (44) kaitsjate Aadu Lubergi ja Janek Väli kaebusi, milles nad taotlesid süüdimõistmise tühistamist ja meeste õigeksmõistmist, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Ringkonnakohus jättis jõusse Vladimir Razumovskile mõistetud tingimisi ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse kolmeaastase katseajaga ning temalt 10 662 euro konfiskeerimise.

Samuti jäi muutmata Andrei Razumovskile pistise vahendamise eest mõistetud rahaline karistus 1280 eurot, millest tal arvestati 99 päeva vahi all viibimisega seoses kantuks 950,40 eurot.

Süüdistuse järgi maksid kalaärimehed veterinaar- ja toiduametit juhtinud Vladimir Razumovskile tema venna vahendusel ligi 300 000 krooni pistist, et nad saaksid jätkuvalt kasutada kauba vedamisel termosvaguneid, mis olid odavamad kasutada kui külmvagunid, mida nõudis Euroopa Liit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles