Tuisk muudab teeolud järjest kehvemaks

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisk.
Tuisk. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lääne-Eestist alanud lumesadu oli pärastlõunaks levinud Kesk-Eestini ning teekatted Lääne-Eestis olid lumised või soolalumised, teatas maanteeinfokeskus.

Kesk-Eestis olid suurematel riigimaanteedel sõidujäljed soolamärjad või -niisked, jälgede vahel oli soolalund. Kõrvalteedel esines tuisuvaalusid.

Eesti idapoolses osas oli ilm veel sademeteta. Teekatted olid soolamärjad või soolaniisked ja soolalund jälgede vahel oli vaid paiguti. Kirde-Eestis pinnatuisuga lagedatel lõikudel olid katted libedad. Libedusega tuleb arvestada kõikjal ristmikel.

Ilmaennustuse kohaselt jätkub lumesadu ja tuisk läbi öö. Hommikuks langevad ka temperatuurid tunduvalt. Teekatted muutuvad kõikjal lumisteks ja teedel on libedust.

Rohuküla-Vormsi jäätee suleti liiklusele.

Lisaks on kolmapäeva öösel vastu neljapäeva on kella 23.00st kuni kella 4.00ni remonttöödeks liiklusele suletud Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 190. kilomeetril asuv Variku viadukt. Ümbersõit veokitele registrimassiga üle 10 t on korraldatud Külitse ja Lennujaama tee kaudu, teistele sõidukitele toimub ümbersõit Tartus Aardla ja Roopa tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles