Korrakaitsjad tabasid möödunud ööl neli napsutanud autojuhti

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Möödunud ööpäeval tabasid Jõhvi politseijaoskonna korrakaitsjad Ida-Virumaal avaliku korra tagamise käigus neli alkoholijoobes juhti.

29. veebruari õhtul kella 22 paiku jäi politseinikele silma Jõhvi linnas Narva maanteel liikunud kahtlase sõidustiiliga BMW, mis üritas ka patrulli eest ära sõita.

BMW roolis oli 18-aastane alkoholijoobes Elina, kes politsei eest pagedes sõitis otsa kolmele seisvale sõiduautole.

Pärast kokkupõrget ronis noor juht auto tagumisele istmele, üritades nii jätta politseile muljet, justkui tema polekski autot juhtinud.

Teine roolijoodik peeti kinni kõigest 20 minutit hiljem Tallinna-Narva maantee 148. kilomeetril. Sõiduauto BMW roolis olnud 38-aastane Andrei ütles politseinikele, et oli äsja pidutsenud Pärnus.

Andrei teatas politseinikele, et oli tagasiteel koju teinud vahepeatuse Rakveres, kus oli ennast veel alkoholiga kostitanud. 

Kolmas roolijoodik, 23-aastane Sander peeti kinni täna hommikul kella 2 paiku Jõhvi-Vasknarva maantee 9. kilomeetril.

Neljas roolijoodik, 27-aastane Veiko tabati täna hommikul 3.30 paiku Lüganuse-Oandu-Tudu maantee 6. kilomeetril.

Ka Veiko üritas Jõhvi linnas kinni peetud Elina kombel samuti auto tagumisele istmele ronides jätta politseinikele muljet, justkui ei oleks tema autoroolis olnud.

Jõhvi politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Martin Rist sõnas juhtunut kommenteerides, et kinni peetud juhid on elav näide sellest, kuidas alkohol muudab inimesed uljaks, liiga enesekindlaks ja samuti kaotatakse igasugune kriitikavõime enda käitumise üle.

«Õnnetused, mis võivad juhtuda alkoholi tarbinud inimestega, võivad leida üsna traagilise lõpu, seda just petliku tunde pärast nagu oleksid meeled teravnenud,» märkis Rist. «Selline riskeeriv liikluskäitumine on lubamatu ja äärmiselt taunitav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles