TV3: Soome vanatehnikahuviline pidi Eesti meistrimehes pettuma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader TV3 videost

Vanatehnikahuviline soomlane Tommi Ojanperä leidis sõbra abiga Eestist kerevärvija ja parandaja oma vanale Volkswagenile, kuid pidi seejärel aasta aega tulutult ootama.

Eesti meistrimehega lepiti kokku töös ja ka selle hinnas, mis oli tegija arvates 2500 eurot. Automaaler Andres nägi eelnevalt autot ja nõudis 1250 eurot ettemaksu, mille ta ka sai. Kõik see juhtus poolteist aastat tagasi, vahendasid «Seitsmesed uudised».

Nüüd pole meistrist ega autost enam midagi kuulda olnud, rääkis Ojanperä uudistesaatele. Ta kirjeldas, et tasus ettemaksu siis, kui auto remonti tõi ning edasi suheldi meili teel. Veidi aja pärast hakkas autoparandaja aga lisaraha küsima, kuna masinaga pidi arvatust rohkem tööd olema.

«Soovis 600 eurot lisaks. Käisin tõin raha juurde. Auto oli tükkideks lõigatud päris hullusti,» kirjeldas soomlane. «Sellest ajast saadik on ta mind vältinud.»

Koos TV3 võttegrupiga õnnestus mehel Tallinnast leida nii oma auto, millelt tema väitel mõned osad küll puudu on, kui meistrimees Andres. Viimase sõnul tõi soomlane auto tema juurde remonti, maksis ära plekitöödele kulunud summa ja lubas varuosasid tuua. Andrese väitel oli tema valmis tööd tegema, aga millegipärast ei andnud ennast aasta aja jooksul näole.

Lisaraha küsimist ta eitas, kuid telekaamera ees peetud vaidlus kliendiga viis välja selleni, et automaaler lubas masina puuduvad osad homseks ära tuua ning Ojanperä sai oma auto kätte ja viis töökojast minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles