ERR: noore naise tapnud mees tunnistas kuriteo üles

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lääne ringkonnaprokurör Anne Sillaots ütles, et eile Pärnumaal Audrus tapetuna leitud 21-aastase Erika mõrvas kahtlustatav mees kuulati üle ja ta võttis süü omaks.

Tegu on 1977. aastal sündinud mehega, keda on varem karistatud süütamise eest, millega ta ettevaatamatusest põhjustas ühe inimese surma.

21-aastane Erika Adamas tapeti, kui ta oli teel oma noormehe juurde, kes pidi pühadeks Soomest töölt koju tulema, vahendasid ERRi raadiouudised.

Neiu suundus reedel kella kahe ja kolme vahel päeval oma kodust Audru alevikus mõni kilomeeter eemal rebasefarmis elava noormehe juurde, et tuba soojaks kütta.

Mõrvatu sugulane Rauni rääkis, et Erika elas Audrus oma vanaema juures, kuid farmis oli tal poiss, kellega samuti koos elati. Neiu lahkus vanaema juurest kell pool kolm ja kolm tundi hiljem, kui vanaema talle helistada proovis, oli Erika telefon juba välja lülitatud.

Rauni sõnul tulid suguvõsa ja vabatahtlikud laupäeva hommikul neiu otsimiseks kokku ja kõigepealt leiti jõest tema seljakott ning seejärel avastas politsei juba okste alla peidetud laiba.

Lääne ringkonnaprokurör Anne Sillaots ütles, et surnukeha vägivallatunnuseid ei saa veel täpsustada ja tuleb ära oodata kohtuekspertiis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles