ERR: Luksemburgis kolmikmõrva tõttu kohtu all olev eestlane kahetseb tehtut

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Luksemburgis kolmikmõrva süüdistusega kohtu all olev eestlane kahetseb kaitsja sõnul tehtut ning see võib olla asjaolu, mis võib hoida kohut maksimaalkaristuse ehk eluaegse vangistuse määramisest, kohus teeb otsuse kolme-nelja nädala pärast

Eesti kodanikku Rainer Umdat kahtlustatakse kahe aasta eest toime pandud kuritöös, kus 15 minuti jooksul tapeti Luksemburgi väikelinnas kolm inimest: 28-aastane eestlanna, 35-aastane Kõrgõzstani päritolu naine ning 45-aastane Luksemburgi ärimees, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Umdale määratud kaitsja Marc Lentz märkis, et kahtlusalune tunnistas tehtu koheselt üles, öeldes et mõrvad ei olnud ettekavatsetud.

Eile kuulati kohtus hukkunuid lahanud arsti ning kahte Umdaga tööd teinud psühhiaatrit ning täna kõnelesid mõrvu uurinud politseinikud ja kahtlusalune.

Kohtus oli kohal ka Eesti aukonsul Luksemburgis Lex Thielen, sest Eesti politsei soovitas kohtualusele, et on parem, kui konsul kohtuistungil viibib.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles