Muusik Alar Aigro süüasi läheb kolmandale ringile

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Aigro.
Alar Aigro. Foto: Peeter Langovits

Täna Harju maakohtus toimunud kohtuistungil loobus joobes juhtimises süüdistatav muusik Alar Aigro lühimenetlusest ning kohus saatis asja tagasi prokuratuuri.

«Kuna süüdistatav loobus lühimenetlusest, leidis kohus, et kriminaalasi tuleb tagastada Põhja ringkonnaprokuratuurile,» teatas Harju maakohtu pressinõunik Kristina Ots Postimehele. Prokuratuur peab kriminaalmenetlust nüüd jätkama.

Kohtumäärus ei ole edasikaevatav.

Veebruaris asus kohus Aigro süüasja kokkuleppemenetluse korras arutama, kuid oli sunnitud selle tagasi prokuratuuri saatma, kuna Aigro loobus kokkuleppest. Aigro väitel oli ta kokkuleppemenetluseks sunnitud, kuna kriminaalasja materjalile ei lisatud olulist tõendit ja seetõttu ei suuda ta oma süütust tõendada.

Aigro ütles täna Reporterile, et loodab, et tema kriminaalasi vaadataks ikka uuesti üle. «See kokkulepe on kaks korda üks ja sama olnud, mingit vahet neil pole olnud,» põhjendas ta, miks ta lühimenetlusest loobus.

Politsei peatas 42-aastase Aigro juhitud Chrysler Stratuse mullu 20. augustil kella 17 ajal Tallinnas Kristiina tänaval ning ekspertiis tuvastas tema veres etanoolisisalduse 2,72 milligrammi ühe grammi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles