Taksojuhi ründaja üritas kongis tuld teha

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Mullu taksojuhti rünnanud ja praegu vahi all viibiv 17-aastane noormees süütas Kuressaare arestimajas paberitüki ning ähvardas ja sõimas politseinikke, mistõttu alustati tema vastu uut kriminaalmenetlust, kirjutab Saarte Hääl.

«Nooruk süütas ka tikkudega tüki paberit ja pani selle kambri ukseluugi vahele, kuid see avastati kambri töötajate poolt praktiliselt kohe ja paber kustus ise,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Ta lisas, et kambris korraldati läbiotsimine, mis pani alaealise noormehe politseinikke ähvardama ja sõimama, ning tema vastu alustati kriminaalmenetlust.

Mullu 24. novembril tungis kõnealune nooruk koos kaaslasega Kuressaares Lahe teel kallale 49-aastasele taksojuhile, lüües talle veljevõtmega pähe. 12. aprillil tunnistati noormees Kuressaare kohtumajas süüdi röövimiskatses ning teda karistati kahe aasta pikkuse vangistusega, millele liideti otsa varasema kohtuotsusega mõistetud pool aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles