Savisaar: Ansip lörtsib sõna «poliitik»

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar
Vilja Savisaar Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna fraktsiooni esimehe Vilja Savisaare hinnangul pole peaminister Andrus Ansipi kommentaarid Tallinna haldusreformi teemal tõsiseltvõetavad, kuna Ansipi näol on tegemist Eesti kõige valelikuma poliitikuga, kelle silmis ei mängi rahva heaolu mingit rolli.


Peaminister Andrus Ansip andis tänasel valitsuse pressikonverentsil Tallinnas kavandatavale haldusreformile hävitava hinnangu, väites, et sellega lörtsitakse sõna «reform» ja sõidetakse linlastest üle.

«Soovitaksin peaministril kõigepealt peeglisse vaadata ja enda „saavutused" üle hinnata. Kui keegi Eesti inimestest üle sõidab, siis on selleks kahtlemata Ansipi valitsus, mille juhtimise all oleme viimased kaks aastat kuristiku suunas kihutanud,» ütles Savisaar.

«Eesti majandus on vabalanguses, valitsus vaatab seda osavõtmatult pealt ja Ansip loodab vist endiselt, et taevas tuleb õigel ajal appi,» lisas Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles