Juurikas: vastab suhtespets Leida Litsmets

Mart Juur
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leida Litsmets
Leida Litsmets Foto: Pm

Olen siis nyyd nii, noh kuidas nyyd öeldagi – yllatunud ja mitte heas mõttes.  Minu exi uus naine räägib kõigile, et mina olen hull ja haige inimene!!! Ja ma tahtvat mingit kättemaksu korraldada. No tore on, kui ise kah ikka oma plaanidest aimu saad! Ma ei ole nende ellu ennast seganud ega kavatsegi segada. Elagu rahus ja kasvatagu järeltulevat põlve! Milleks on sel uuel naisel vaja selliseid tyhijutte levitada? Mis see annab siis talle? Ja pole see ainuke jutt tema suust, mis on jõudnud minu kõrvadeni! No aidake asjast aru saada!

No mis siin aru saada? Naised on ju ussisugu. Käi kasvõi korraks kellegi mehega koos saunas või kusagil linna peal, kui kohe jutud lahti, mähuke lits ja hoor te olete. Olen seda oma naha peal hulk kordi pidanud kannatama. Aga mis sa ise mökutama jääd! Räägi kasvõi oma exmehe naabritega. Hoiata, et sel uuel naisel on aids ja tripper! Küll siis jutyud lõpuks temani ka jõuavad. Vat milline tore yllatus neil siis peres!

Kas oskate aidata, kust oleks võimalik saada opel kadett (85-91 aasta) tuning tulesid?     

Armas noorhärra. Peaksite tulema minu vastuvõtule. Ajad on kabineti ukse peal kirjas. Võtame teil need pinged maha ja kaovad ära need närvilisuse hood. Ja igasuguste tulede ja vilede asemel pange puhas pesu selga, ajage karvad näo pealt maha, pange ülikond selga ja ongi viks poiss valmis.

Et tõsta auto kere(osade,detailide) roostekindlust on tarvis värvitav metall passiveerida.Nõuk.ajal oli saadaval väga hea 2-e komponendiline fosfateeriv gruntvärv mark VL-02. Sellega gruntimisel roosteoht on kõrvaldatud aastateks. Küsimus: 1. teab keegi juhatada VL-02 ostuvõimalust; 2. asendaja?

Konkreetselt selle nõukaaegse grundi kohta ei tea. Aga elu on õpetanud, et passiivsus ajab riista rooste. Katsuge ikka ise ka sutsu aktiivsem olla ja küll see roosteläinud tunne üle läheb. Naised saavad ka sellest kohe aru ja tuleb igasuguseid võimalusi juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles