ERR: äriraskustesse sattunud Rein Kilk tahab õpetajaks hakata

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kilk
Rein Kilk Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Ärimees Rein Kilk avalikustas, et kavatseb Tartu Ülikoolis õpetaja elukutse omandada.

Kilk, kelle ettevõtted on raskustesse sattunud, ütles «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, et on üks viimastest suurtest Eesti ettevõtlusest lahkujatest, vahendab ERR Uudised.

Kilk märkis, et nutikamad ettevõtjad loobusid õigel ajal, kuid temal polnud selleks piisavalt ahnust, nüüd aga plaanib ta hoopis õpetajaks õppida.

«Ma olen otsustanud sellel aastal minna ülikooli ja omandada õpetaja elukutset Tartu Ülikoolis kolm aastat,» avaldas Kilk, kes enda sõnul pole veel otsustanud, kas valida eesti keele ja kirjanduse või ajalooõpetaja elukutse.

«Ma arvan, et õpetajale ei tule keegi koju teda arreteerima, et mingeid pabereid kätte saada või töö juurde läbi otsima, et vaadata, kas ta on korralikult koolitööd ära kontrollinud,» põhjendas Kilk, et valib õpetaja elukutse, kuna ei taha tegeleda negatiivsete asjadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles