End kaubanduskeskusse peitnud varas hüppas teiselt korruselt alla

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS Security patrullautod.
USS Security patrullautod. Foto: Mihkel Maripuu

USS Security turvatöötaja pidas eile kinni varga, kes oli peitnud end sulgemise ajaks kaubakeskusse ja üritas sealt hiljem põgeneda teiselt korruselt alla hüpates.

Pühapäeval kell 17.44 sai USS Security juhtimiskeskus sissetungihäire Jõhvis asuvast kaubanduskeskusest. Kohale jõudes märkas patrulli turvatöötaja, et maja tagaküljel asuvast teise korruse aknast lendab alla asju. Hetk hiljem hüppas sealt alla ka umbes 30-aastane naine, kes maandus otse turvatöötaja ette.

Asjaolude uurimisel selgus, et naine oli enne kaubanduskeskuse sulgemist varastanud koristajalt võtmed ning lukustanud end ventilatsiooniruumi. Pärast keskuse sulgemist otsustas ta varastada kaks ventilatsioonifiltrit, viskas need teise korruse aknast alla ja hüppas seejärel ise neile 3-4 meetri kõrguselt järele.

Naine ütles esialgu selgituseks, et on töötu üksikema, kelle lapsed on kodus näljas. Veidi hiljem tunnistas ta siiski, et soovis filtrite müügist saadava raha eest osta alkoholi, mis olevat vajalik narkosõltuvusest vabanemiseks.

USS-i turvatöötaja andis naise üle politseile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles